У ніч з неділі 25 квітня на понеділок 26-го, весь світ спостерігав за 93-ю церемонією нагородження найголовнішою кінопремії "Оскар".

Серед глядачів була і голлівудська актриса Ніколь Кідман, яка вирішила не їхати на церемонію і залишилася дивитися "Оскар" вдома. І дивилася вона його, як в дитинстві - по телевізору.

"Сиджу, схрестивши ноги, на підлозі і дивлюся # Оскар ... Я займаюся цим з дитинства ✨",- написала актриса в своєму Instagram.

Як розповів телеграм-канал "Тільки нікому...", днями вийшов трейлер нової роботи Кідман - серіал "Дев'ять зовсім незнайомих людей " від творців "Відіграти назад" і за романом Ліани Моріарті, яка написала книгу "Велика маленька брехня".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

За сюжетом, 9 зовсім незнайомих людей приїжджають в люксовий рехаб. Протягом 10 днів вони проходять лікування та трансформації, за якими спостерігає директор Masha. Якраз цю загадкову і просвітлену Машу грає Ніколь Кідман.

"Реліз обіцяє бути потужним, книга захоплююча. Не те, що список номінантів Оскара",- йдеться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 93-а церемонія "Оскара": основні номінанти, хто може забрати статуетки

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Оскар-2021": текстова трансляція 93-ї церемонії нагородження, повний список переможців. У ніч з неділі 25 квітня на понеділок 26-го, весь світ спостерігає за 93-ю церемонією нагородження найголовнішою кінопремії "Оскар".

Також «Знай.иа " писав, що Покарання за нестриманість: Ніколь Кідман отримала гучний ляпас від невідомого на очах у чоловіка. Голлівудську зірку засудили за нестриманість після концерту довелося навіть викликати поліцію.