30 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбудеться дев'ятий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього п'ять учасниць - Юлія Бельченко, Анна Богдан, Джессіка Чеги, Дарина Ставничева і Розалі Номбре. У минулому випуску шоу на церемонії троянд покинула Тетяна Шевцова. На межі вильоту з "Холостяка" була і Юлія "Зайка". Однак дівчина вибачилася перед Заливако на половині шляху до машини і Михайло повернув її до решти учасниць, давши останній шанс.

Холостяк, instagram.com/holostyak_ua
Холостяк, instagram.com/holostyak_ua

А зараз на одному з неофіційних акаунтів, де час від часу публікуються всякі новини про "Холостяка", з'явилося промо, в якому йдеться про "витівки" Юлії Бельченко. Дівчина, ймовірно, вирішила домагатися серця Михайла Заливако всіма можливими способами, тому прийшла відразу на два індивідуальних побаченнях "Холостяка" з іншими учасницями - Ганною Богдан і Джесікою Чеги.

"Все нормально, значить зайка не піде", "Давно її вигнати пора, занадто багато брехні і байдужості", "Вона напевно всіх бісить😆", "Цікавенько😅", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Юля Зайка з "Холостяка" розклала по поличках, чи був ескорт: "Барселона, Дубай і Мінськ"

Як повідомляв "Знай.ua", ексконкурентка "Зайки" Юлі Таня Шевцова з'явилася поруч з "Холостяком" після проекту: "На волі"

Знай.ua писав, Юля "Зайка" зізналася про таємне послання для холостяка Михайла Заливако: "Кілька кроків до кінця"