Radio y Televisión Española (RTVE) повідомляє, що Рейес Марото, який виступає главою Міністерства промисловості, торгівлі і туризму Іспанії отримала посилку з закривавленим ножем.

Крім нього в конверті знаходилися компакт-диск, який ускладнює виявлення предметів через поштовий сканер, а також папери з рукописним текстом з погрозами.

"Загрози і насильство ніколи не змусять замовкнути голос демократії. Свобода восторжествує", - написала Рейес Марото в соціальній мережі Twitter після інциденту.

Міністр повідомив про погрози, скріншот: Twitter
Міністр повідомив про погрози, скріншот: Twitter

Тепер Міністерство внутрішніх справ Іспанії почало розслідування для встановлення особи злочинців і їх мотивів. Однак це не перший випадок посилок з погрозами. Раніше їх отримали глава МВС Королівства Фернандо Гранде-Марласка та інші. У їхніх листах містилися кулі із заклики терміново покинути посади.

Також у Twitter публікував посилку з погрозами лідер партії "Подемос" Пабло Іглесіас.

"Ви дозволили померти нашим батькам, бабусям і дідусям. Ваша дружина, ваші батьки і ви засуджені до смертної кари. Час закінчується", - йдеться в листі, який було адресовано йому.

Міністр повідомив про погрози, скріншот: Twitter
Міністр повідомив про погрози, скріншот: Twitter

Нагадаємо, Кличко отримав серйозну нагороду, ліквідатори затамували подих: "Герой Чорнобиля"

Як повідомляв "Знай.ua", Українські захисники розповіли школярам, чим небезпечні мінні "подарунки" ворога: "Не підходьте і не торкайтеся"

Знай.ua писав, над головами львів'ян нависла совкова загроза: "Страшно дивитися"