У Києві на Михайлівській Борщагівці зійшов з рейок склад швидкісного трамвая, заблокувавши рух для інших.

Детальніше про це пише "Київ Оперативний".

Повідомляється, що інцидент стався в понеділок, 26 квітня, на вулиці Симиренка на столичній Михайлівській Борщагівці. В даному районі знаходиться кінцева швидкісних трамваїв №1 і 2 і місцеві жителі неодноразово скаржаться на схід транспорту з рейок.

Цього разу зійшов з колій швидкісний трамвай №1 "Електрон" львівського виробництва. На місце події направили техніків, які займаються усуненням неполадки. У зв'язку з аварією зупинився рух і інших складів на цьому маршруті.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Жителі Києва, втім, не здивовані ситуацією: за їхніми словами, таке відбувається досить часто, причому на одному і тому ж місці і тільки з львівськими трамваями. Деякі звинувачують у всьому якість недавно встановлених рейок, в той час як інші наводять докази на користь того, що причиною аварій стають саме трамваї.

"На нових стиках зійшов) Ось вам і якість електронів (фірма-виробник)", "Так це вже не перший раз, до речі", "Та ось і вітчизняний виробник. А деякі ниють чому песа польські купують а не львівські. Вони сходили не раз", "Польські спокійно там їздять а львівським то поворот не подобається то нові рейки. Але рейки нові там начебто непогано зробили", - пишуть користувачі мережі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що пасажири "покарали" хамовитого маршрутника, прославили на всю країну:"не дає здачу, кричить".

Як повідомляв портал Знай.uа, мстивий каратист влаштував "карантинному" трамваю Гарячий марафон: "Не встиг...".

Також Знай.uа писав, що Кличко сказав, коли прибере маршрутки з Києва.