Журналіст Юрій Коваленко опублікував досить кумедне, але в той же час сумне відео в соціальній мережі Facebook.

На відеозаписі він відобразив п'яного священика, який розгулював в центрі української столиці, перебуваючи в неадекватному стані. Видно, що Київський служитель церкви кидається на людей, зокрема, дівчат і показує їм середній палець.

Питання " з якою ви патріархату?"залишився без логічної відповіді з боку священнослужителя.

"*б твою мать! Я тільки підійшов ... ось тобі середній палець. Я скажу тобі, з якого я патріархату! Ні з якого", - каже п'яний священик.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Згодом чоловік був затриманий представниками правоохоронних органів за розпивання спиртних напоїв у громадському місці.

На другому відео він, будучи в рясі, ходить за людьми, а також кричить на них і намагається підійти ближче. Однак від нього тікають через страх.

Нагадаємо, виховав шістьох і присвятив життя Богу: багатодітний батько став військовим капеланом на фронті, вражаюча історія

Як повідомляв "Знай.ua", священик в костюмі космонавта: у львівському "Охматдиті" охрестили немовля, хворе коронавірусом

Знай.ua писав, під Львовом священик прихистив десятки дітей з інвалідністю: роблять сир і працюють на фермі. Крім цього в будинку священик побудував соляну кімнату і басейн. Діти живуть в громаді можуть користуватися ними безкоштовно.