Український актор, телеведучий і чоловік Катерини Осадчої Юрій Горбунов частенько радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше одного мільйона чоловік.

25 квітня 2021 року відбувся суперфінал телепередачі "Голос країни", в ході якого перемогу здобув підопічний надії Дорофєєвої Сергій Лазановський. Катерина Осадча та Юрій Горбунов виступили ведучими цього шоу. А зараз подружжя відзначило, що після насичених робочих вихідних, у них з'явився час на відпочинок

"Після напружених робочих вихідних-заслужений відпочинок у понеділок! #понеділокденьчудовий", - пише Юрій Горбунов у підписі до знімка.

Ведуча "Світське життя" в квітні досі ходить в шапці через холод і в куртці. Горбунов же обійшовся легкою курткою, кофтою і кепкою. "Суперові👍", "Ой ну які ж ви ніжні і рідні", "Якісь ви замерзлі, треба по келишку цілющого бальзаму!🤩", "Привіт всім закриття кредиту офіційно"," Позамерзали трохи?!😯", "Чудова парочка 👏 👏 👏 👏 👏 ",- написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram (Горбунов)
Коментарі, скріншот: Instagram (Горбунов)

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Катя Осадча і Юрій Горбунов відшмагали один одного на тлі церкви. В руках букет вербових котиків-незмінний атрибут християнського свята.

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль спалилася на листуванні з Баланом - Винник не витримав: "Вони завжди..."

Знай.ua писав, Осадча з оберемком квітів стривожила українців: "Сама собі дарую..."