Український футболіст і захисник, півзахисник англійського клубу "Манчестер Сіті" і національної збірної України Олександр Зінченко між тренувань і матчів періодично ділиться зі своїми шанувальниками новими фото і відео в соціальній мережі Instagram.

Зараз на його сторінці з'явився знімок, на якому знову присутні всі основні члени його сім'ї, включаючи дружину телеведучу Владу Седан і двох улюблених бульдогів - Луї і Мію. Олександр вирішив роздати безліч подарунків своїм передплатникам. Серед них багато футболок, бутс, навушників, приставок і телефонів. Крім того, футболіст жартома зазначив, що може навіть роздати собак, проте не впевнений.

Олександр Зінченко, фото: Instagram
Олександр Зінченко, фото: Instagram

"🚨Масивна роздача 🚨 ‼ ️‼ ️‼ ️ 2️⃣0️⃣ футболки з автографом 👕 2️⃣0️⃣ пар бутс з підписом 👟 3️⃣ Покупки Puma на суму 300 фунтів 💷 2️⃣ Навушники🎧 3️⃣ PS 5 🎮 3️⃣ IPhone Max 12 📱 1️⃣ IPad Pro 📲 І, може бути, 2️⃣ собаки теж, але я не впевнений!", - написав у підписі до публікації Олександр Зінченко.

Нагадаємо, Олександр Зінченко зібрався готувати для собак: Влада Седан йому допоможе. Більшість користувачів вирішили проігнорувати дану фотографію і звернути увагу на те, що Олександр Зінченко виступає в "Манчестер Сіті", тому включений до складу якоїсь "Суперліги".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", збірна України домоглася нічиї з чемпіонами світу: як це було

Знай.ua писав, тренер Зінченко Гвардіола "підкотив" свою лисину до влади Седан: "Головне, щоб я твоїй дружині подобався"