У вівторок, 27 квітня, майже по всій Україні очікується сонячна погода. При цьому дощі можливі лише в південних і декількох східних регіонах.

Так, синоптики Укргідрометцентру прогнозують середню денну температуру в країні в межах +9 +11 градусів. Найхолодніше буде на Заході України, там тільки +8 +10 градусів.

Рекордсменкою за рівнем холоду стане Одеса, де температура повітря опуститься до +7 градусів.

У той же час тепло буде в Донецькій і Луганській областях. Там повітря прогріється до +13 градусів.

У Києві у вівторок сонце буде рідко показуватися через хмари. Синоптики обіцяють +9 +11 градусів у столиці.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Синоптик Наталка Діденко повідомила в Facebook, що "27-го квітня атмосфера попсує весняні нерви західним і північно-східним областям – ймовірністю снігу".

"Вдень у вівторок увірветься до нас ще й циклон з півдня. Сильні дощі, добре, що хоч не сніг, можливі на Одеській, Миколаївській, Херсонській областях, місцями в центральних областях", – написала Діденко.

Народний прогноз погоди в Україні

27 квітня вшановується пам'ять святого Мартіна Сповідника, папи Римського. Наші предки помітили, що якщо тепло в цей день – в перших числах травня надовго похолоднішає.

погода на 27 квітня, фото з сайту Укргідрометцентру

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.