Відомий український артист і екс-учасник групи "Время и Стекло" Олексій Завгородній готується до сольної кар'єри. Він вже готує перший матеріал.

Заявив про це позитив в інтерв'ю для програми "Зірковий шлях". Незважаючи на те, що він вже багато років є не змінним учасником групи "Mozgi", чоловік хоче випускати ще й сольний матеріал, як і його колега Надя Дорофєєва.

Музикант розповідає, що багато працює на студії, пише пісні. Вже є деякий матеріал, який його фанати зможуть почути найближчим часом, але, більше подробиць він вирішив не повідомляти завчасно.

"Буде сольна кар'єра. Я сподіваюся, що вона вдасться. Є дуже багато матеріалу, який вже був написаний", - розповідає Олексій Завгородній.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Після розпаду гурту "Время и стекло" він встиг випустити дуетну пісню з Мішель Андраде, яка стала саундтреком до українського серіалу.

Але, артисту цього мало, і він хоче як Надя Дорофєєва, стати сольним співаком.

Нагадаємо також, що не так давно в мережі почали з'являтися чутки про те, що Позитив розлучається зі своєю дружиною Ганною, з якою вони були разом 15 років.

В інтерв'ю він офіційно цього не підтвердив, але, і не почав заперечувати. Лише сказав, що потрібен час і все обміркувати, і тільки потім озвучить цю новину офіційно.

Раніше ми повідомляли, Дорофєєва натякнула про майбутнє без головного чоловіка в її житті.

Як повідомляв "Знай.ua", підопічна Потапа Андраде відвезла позитиву подалі від Дорофєєвої.

Також "Знай.ua" писав, що Настя Каменських щаслива з дружиною позитиву і без Потапа.