За останні кілька місяців Міністерство юстиції України повідомляло про різні приємні і не дуже ситуації навколо аліментів на утримання неповнолітніх дітей, а також про те, скільки в підсумку було вилучено боргів. Цього разу у відомстві вирішили поділитися позитивом.

Виявилося, що в 2021 році ситуація з реєстрацією шлюбів виглядає набагато краще, ніж це було у минулому 2020.

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби Міністерства юстиції України в мережі Facebook.

Реєстрація шлюбу кадр з відео
Реєстрація шлюбу кадр з відео

"У п'ять з половиною разів більше шлюбів ніж розлучень зареєстрували наші органи державної реєстрації актів цивільного стану протягом січня-березня цього року. Так, за цей період уклали шлюб 37 120 пар молодят. А кількість розірваних шлюбів за I квартал 2021 року становила 6724.", - повідомляють автори публікації.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Публікація Мін'юсту, скріншот: Facebook
Публікація Мін'юсту, скріншот: Facebook

Це ще не все, варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно українцям пояснили, як бути якщо бажана дата весілля і шлюбу припадає на вихідний для відділів ДРАЦС день.

"Багато закоханих пари, вибираючи дату весілля, прагнуть надати цьому дню ще глибший сенс - і вибирають знакові для себе число і місяць для весілля, символічну або просто красиву дату. І що ж робити, якщо так довго вибирали найкращий день для початку сімейного життя, а він припадає на вихідний для відділів ДРАЦС день", - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомляли, у мить ока: з українців почнуть списувати борги в онлайн-режимі.

Як повідомляв Знай.uа, українцям підвищать пенсії втричі: коли і на скільки.

Знай.uа писав, автоматичне нарахування пенсії: українцям показали, як розрахують розмір виплат - навіть з дому виходити не потрібно.