Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка запропонувала в Сторіс численним фанатам задати їй кілька запитань, на найцікавіші з яких зірка із задоволення відповіла. Серед питань про творчість і роботу було чимало тих, хто цікавився і особистим життям красуні, в тому числі її романами.

Раніше виконавиця вперше зважилася показати, як виглядає її нове житло і навіть заінтригувала галантним чоловіком, який не відходив від неї ні на крок. У ролику на YouTube-каналі "Новини.LIVE " з'явилося відео з Наталією, де зірка позувала у дворі власного будинку, вигулювала свою собачку на прізвисько Айя, а потім зустрілася на пляжі з красенем.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Загадковим "кавалером" з ролика Могилевської виявився співробітник її школи талантів "Talant school" на ім'я Юрій - виявляється, чоловік давно працює в компанії і часто вирішує питання зі співачкою.

instagram.com/nataliya_mogilevskaya/

"Юра - співробітник компанії Talant.

Він давно працює і ми вирішуємо з ним купу питань :))"

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".