63-річна мама виконавця Дана Балана Людмила показала яскраві кадри зі свого відпочинку в квітні цього року.

Відповідний ролик з'явився на її сторінці в Instagram.

Поки Дан Балан поїхав з Молдови, щоб підкорити українську сцену своїм талантом, його 63-річна мати Людмила залишилася на батьківщині, де виступає в якості народної артистки. Крім цього, співачка любить радувати своїх шанувальників кадрами з особистого життя в Instagram, а також постійно хвалиться розкішною фігурою.

Цього разу Людмила Балан показала фанатам відеоролик з її квітневого відпочинку. Виконавиця вирушила на курорт, де встигла спробувати для себе багато чого нового.

Людмила Балан / фото : instagram.com/ludmilabalan_tantiludmila/
Людмила Балан / фото : instagram.com/ludmilabalan_tantiludmila/

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Після covid важко бути активним, але коли ти думаєш, що життя може обірватися раптово, тобі хочеться спробувати щось цікаве...",- пише співачка.

Вона зазначила, що спробувала кітсерфінг, Віндсерфінг, осідлала коня і занурилася під воду. Людмила написала, що всі ці заняття допомогли поліпшити її емоційний і фізичний стан.

"Неважливо, скільки вам років і де ви живете. Вчитися новому ніколи не пізно", - уклала Балан.

У відео можна помітити, що співачка прогулювалася по пляжу виключно в коротких нарядах, які показували її струнку фігуру.

Нагадаємо, що 63-річна мама Дана Балана зворушила своєю юною копією.

Як повідомляв портал Знай.uа, мама Дана Балана оголила стрункі ноги на заздрість всім.

Також Знай.uа писав, що Кароль і Балан вразили знімком зі своїми мамами.