В Албанії чоловік ногами вперед застрибнув у машину, щоб зупинити божевільного водія, який міг збити десятки людей.

Про подробиці події пише BBC.

Повідомляється, що інцидент стався в столиці Албанії Тирані. Легковий автомобіль Citroen виїхав на пішохідну площу, де в цей час безліч людей вишикувалися в чергу до наметів для вакцинації від COVID-19.

Водій керував автомобілем хаотично, чим створював величезну небезпеку для людей на площі. Чоловік не реагував на знаки людей і відмовлявся зупинятися. Його навіть спробували витягнути з авто, проте той продовжив рух.

На щастя, один з очевидців зумів застрибнути у вікно машини з водійського боку ногами вперед, чим зупинив буйного чоловіка. Як тільки автомобіль зупинився, інші перехожі підбігли і затримали неадеквата.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На думку очевидців, водій в'їхав у натовп для можливого теракту.

Правоохоронці оперативно затримали чоловіка. 32-річний водій, імовірно, керував транспортним засобом під дією наркотичних речовин.

Багато хто з тих, хто знаходився на площі, були засмучені інцидентом, оскільки довгий час стояли в черзі, щоб отримати дозу вакцини від коронавірусу.

Нагадаємо, що у Харкові неадекватна жінка виклилилася на пенсіонерку через місце в тролейбусі.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві чоловік влаштував ДТП, в якому планував розбитися, через "поганий настрій".

Також Знай.uа писав, що пасажирка прийняла напад у таксиста за сп'яніння: помер від інсульту через недосип.