Українцям роздадуть по 100 гектарів землі в одні руки: як отримати ділянку під дачу, город, будинок

Вже з 1 липня 2021 року набуває чинності закон, який несе в собі мету запустити обіг землі сільськогосподарського призначення в Україні. Проте з цього дня не кожен бажаючий зможе придбати ділянку.

Земля, скріншот: YouTube
Земля, скріншот: YouTube

Юлія Тимошенко здивувала черговим образом – шкіра і нова зачіска

Якими тільки образами і зачісками не дивувала в цьому пленарному році помолоділа лідер політичної партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко. Блискітки, "вчителька", Снігова Королева – сьогодні список поповнив ще один наряд. Пленарне засідання 27 квітня політик відвідала у витонченій класичній сукні з чорними шкіряними вставками.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Юлія Тимошенко - скріншот
Юлія Тимошенко - скріншот

Українці хочуть своє місце на кладовищі: "Кожному виділити по 2х1,5 метри"

Українці звернулися до президента України Володимира Зеленського з проханням виділити кожному жителю України безкоштовно місце на кладовищі. Відповідна петиція з'явилася на сайті президента.

Covid-паспорти та обмеження для нещеплених – нардепи розповіли чого чекати українцям

Тема ковід-паспортів і відкриття кордонів країн Європи і світу, в цілому, який місяць поспіль хвилює багатьох українців. Подробиці обговорень даного питання на весняній сесії Парламентської асамблеї Ради Європи в Страсбурзі розповіли представники Постійної делегації ВРУ в ході тематичного брифінгу.

COVID-паспорти - фото mintrans.news
COVID-паспорти - фото mintrans.news

Глава Мінсоцполітики Марина Лазебна зізналася, як допомогти кожному українцю: мінімум – 3500 грн

Глава Міністерства соціальної політики України Марина Лазебна знову відповіла на ряд дуже важливих і гострих питань, які турбують громадян – щодо розмірів грошових виплат, а також роботи банківської системи.

Марина Лазебна, скріншот з відео
Марина Лазебна, скріншот з відео