У середу, 28 квітня, в Україні трохи потеплішає, а майже у всіх областях вигляне сонечко. Температура повітря місцями підніметься до +11 +15 градусів.

За прогнозами синоптиків Укргідрометцентру, в західних областях України температура буде +11 +14 градусів, вночі температура опуститься до -1 +3 градусів.

У центральних областях України вдень буде близько +11 +13 градусів, вночі – від 0 до -2 градусів. На Півночі країни температура повітря вдень триматиметься в межах від +10 до +14 градусів, а вночі – від +5 до -3.

У східних регіонах вдень температура буде в межах від +11 до +13, вночі – від +3 до +5 градусів. На Півдні України температура плюсова – від +11 до +13 градусів вдень, нічна – від -1 до -3 градусів.

Синоптик Наталка Діденко на своїй Facebook-сторінці повідомила, що середа відкриє Україні двері для тепла.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У Києві 28 квітня буде сонячно, ніч холодна, з заморозками, а вдень тепліше – до +13 градусів.

Народний прогноз погоди в Україні

У цей день вшановується пам'ять святих апостолів Аристарха, Пуда, Трохима. При нормальній весні в цей час розпускаються листя на березі. З'являються жаби. У садах спостерігається раннє цвітіння вишні.

погода на 28 квітня, фото з сайту Укргідрометцентру

Нагадаємо, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, на Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптик Наталка Діденко назвала народні вірування, які працюють: прикмети на погоду навесні.