З великої і теплої Одеси, куди буквально через місяць рвонуть натовпи туристів і відпочиваючих, прийшли доволі тривожні новини. Так, виявилося, що місцеві маршрутки "богданчики", як звичайно і по всій країні, можуть "намокнути" зсередини.

Справа в тому, що пасажирам вдалося зняти на камеру, як невеликий прохід між кріслами залило брудною і каламутною водою.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Telegram-каналу "Одеса как она есть".

Вид з маршрутки, скріншот: YouTube
Вид з маршрутки, скріншот: YouTube

"В маршрутках сьогодні шторм. Проїзд по 10 грн замовляли? А на тому березі... пасажири сидять...", - іронічно підписали відео з маршрутки автори публікації.

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Не нам нагадувати, що вода в транспорті або в будь-якому іншому механізмі, якщо вона не у своїй ємності, може спровокувати, м'яко кажучи, дуже сумні наслідки.

Невідомо куди дивилися водії та обслуговуючий персонал перевізника. Ми знаємо, що прибиранням у салоні маршруток часто займаються кондукторы або самі водії, але в цьому випадку - ніхто.

Найдивовижніше - водії та адміністрація різних українських перевізників постійно вимагають підвищення ціни проїзду, однак про зміну транспорту на сучасніший вже добрих років 10 ніхто не говорить.

Максимум, що можуть запропонувати - це заміна жовтих "богданчиків" на зелені "Рути", що по суті і є тим самим незручним видом транспорту.

Раніше повідомляли, "Як в атракціоні": стан українських маршруток показали одним кадром.

Як повідомляв Знай.uа, в Одесі прогримів потужний вибух, людей терміново евакуюють і розбирають завали.

Знай.uа писав, в Україні до Великодня холоди зміняться спекою: в яких регіонах чекати раннього літа.