Українська співачка Анастасія Приходько буквально днями втретє стала мамою, розповіла про тонкощі виховання дівчаток. Про це вона розповіла в Instagram.

Вона зізналася, чим для неї відрізняється виховання дівчинки. І вважає важливим в цьому процесі привчити до праці і самостійності, щоб виростити господиню.

"Виховання дівчаток!!! Це напевно постійні переживання за все, треба вчити праці, самостійності, вмінню обходиться в побуті, бути хорошою господинею!! 🌞Я не з тих хто говорить"для дівчинки головне вийти заміж"! Але якщо вона нічого не вміє, що це буде? Я свою принцесу вчу всьому, і можу сказати що вона відмінний помічник в свої 11 років!",- пише Анастасія.

Крім того, на побуті навчання не обмежується. Приходько стверджує, що вчить також доброті і домагатися поставлених цілей.

"А головне що я вчу, так це щоб збувалися її мрії, вона домагалася поставлених цілей, була доброю до оточуючих і ніколи не плакала через дрібниці, і не давала себе в образу! Дівчатка це зовсім інша любов, більш трепетна, відповідальна, бо дівчатка це твоє відображення в майбутньому! І від тебе залежить яка у неї буде потім сім'я!",- пише співачка.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше ми повідомляли, багатодітна мама Анастасія Приходько звернулася до Бога у важливе свято.

Як повідомляв "Знай.uа", Анастасія Приходько зізналася, кого з дітей любить не так, як усіх.

Також "Знай.uа" писав, що Анастасія Приходько видала ім'я та стать третьої дитини.