Відома російська блогерка Анастасія Івлєєва вирішила розповісти про те, як відпочивала в своєму, практично рідному місті - Санкт-Петербурзі. Дівчина знайшла фотографії з різних періодів, які зроблені на плівковий фотоапарат.

З'явилися знімки на сторінці самої дівчини в соціальній мережі Instagram, і про кожну вона вирішила розповісти більш детально.

"З пилу, з жару, як то кажуть, ділюся з вами фотокартками!📸 Всі вони зроблені в різний період, але в одному місті, прекрасному Санкт-Петербурзі!💔 Ну, по ним власне і відчувається хахахахах" - пише у своєму пості Настя Івлєєва.

Перша фотографія пов'язана з подругою дівчини, яку вони зробили під час однієї з останніх поїздок. Зняли квартиру на вулиці Рубінштейна, і в під'їзді постійно відбувалися дивні речі.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"То чатували настирливі хлопці, то школярі різали руки в кров" - ділиться спогадами блогерка.

На наступній фотографії вони пiшли прогулятися по місту і пообідати з Ксюшею Дукаліс, колегою.

"Ем, хахахах я і 2 пляшки вина! Була нічна прогулянка в кращих традиціях міста! Музика, трамвай і багато кроків:) " - розповідає про одну з фотографій дівчина.

Елджей, фото: Instagram
Елджей, фото: Instagram

Варто відзначити, що дівчина рідко показує фотографії свого чоловіка Елджея, але, цей раз став винятком. Вона опублікувала фотографію Олексія в одному з музеїв міста.

Елджей і Настя Івлєєва, фото: Instagram
Елджей і Настя Івлєєва, фото: Instagram

Настя Івлєєва зазначила, що обожнює плівку за свою непередбачуваність, завдяки якій потім з'являються такі кадри.

Нагадаємо, обкладинка Playboy Росія з Настею Івлєєвою підозріло схожа на українську версію: "Це плагіат". Квітневий номер Playboy Росія викликав багато питань

Як повідомляв портал "Знай.ua", Настя Івлєєва з "Орла і Решки" повністю оголилася для обкладинки Playboy. Знаменита блондинка продемонструвала свої форми

Також "Знай.ua" писав, що Івлєєва скинула з себе одяг заради дорогого хайпа, не встояв навіть Елджей: "Підро*ив". Дівчина вирішила в черговий раз епатувати публіку