Дружина відомого українського телеведучого, а також переможниця шоу "Холостяк" Даша Квіткова знову поділилася новим кадром. Дівчина повідомила, що перебуває вже на 29-му тижні вагітності.

Даша Квіткова опублікувала пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram куди прикріпила фото зі своїм коханим Микитою Добриніним. Вони обіймаються там, а дівчина тримає руками свій вагітний живіт.

Досить миле і романтичне фото вийшло, а чорно-біла обробка надає знімку якоїсь атмосферності.

"Сьогодні почалася #29weekspregnant 🌸 Ми з твоїм татом дуже любимо тебе і сильно чекаємо, наш найсильніший і улюблений хлопчик🤍" - підписала пост блогерка.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Вони чекають хлопчика, як можна було здогадатися з підпису, і вже не можуть дочекатися моменту зустрічі, яка, до слова, відбудеться вже на початку літа.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

"У нас термін день в день йде)) нашому малятку сьогодні 29 тижнів🤪❤", "Нервово чекаю коментарів від хейтерів, чисто заради інтересу , посміятися з того, що на цей раз придумають 😂 😂 😂 а ви як завжди карколомні🥰", "В чорно-білих фото є свій шарм 😍", "А я залишилася одна на 27-му тижні😢 чоловік вирішив все обміркувати і пожити окремо. Дуже сумно" - пишуть користувачі в коментарях під постом.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Варто нагадати, що не так давно пара повернулася зі своєї відпустки, де вони пробули два тижні, замість раніше запланованої однієї. Все тому що, це їх останній відпочинок удвох, поки не народився малюк.

Нагадаємо, дружина "Холостяка" Добриніна Квіткова оголила вагітний живіт і спантеличила розміром: "Двійня?"

Як повідомляв "Знай.ua", дружина " Холостяка" Квіткова заговорила про любов до себе: чи допомагають фільтри в Instagram позбутися комплексів

"Знай.ua" писав, Гола вагітна Квіткова здивувала навіть Добриніна: "Ви що, без білизни? Ви ж майбутня мати"