З Полтавської області прийшли доволі тривожні новини, які, на щастя, закінчилися дуже і дуже добре. Вдалося зберегти літній українці ногу, яка потрапила у технічний отвір понтонного моста.

Цього разу карета швидкої допомоги приїхала на місце інциденту разом зі співробітниками рятувальної служби.

Про це стало відомо завдяки новій публікації прес-служби МВС України в мережі Facebook про роботу рятувальників ДСНС.

Рятувальники ДСНС, фото: Facebook
Рятувальники ДСНС, фото: Facebook

"У Полтавській області рятувальники допомогли жінці вивільнити ногу з технічного отвору понтона. Сьогодні о 09:55 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що на неексплуатованому понтонному мосту в с. Мгар (Лубенський район) терміново необхідна допомога жінці, нога якої застрягла в технічному отворі понтона. Самостійно звільнитися їй жодним чином не вдавалося. Прибувши на місце події, рятувальники за допомогою спеціального обладнання звільнили затиснуту ногу і передали постраждалу працівникам екстреної медичної допомоги", - повідомляють в МВС України.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також до публікації автори прикріпили кілька фотографій, безпосередньо з місця інциденту. Можна побачити, що літній жінці навіть перебувати в такому положенні було важко, очевидці почали її заспокоювати і підтримувати за плечі.

Рятувальники ДСНС, фото: Facebook
Рятувальники ДСНС, фото: Facebook

Українським рятувальникам довелося задіяти спеціальну техніку, з першого погляду може здатися, що це болгарка, проте насправді - це щось схоже на кусачки для металу.

Раніше повідомляли, копи витягли нещасного дідуся з лап "cтарої з косою": було глибоко і холодно.

Як повідомляв Знай.uа, "cиній" чоловік став на коліна перед копами, щоб ті врятували його від дружини: "С*ка, вб'є".

Знай.uа писав, під Франківськом наляканого малюка знімали з даху триповерхового будинку: "Голодний і замерзлий".