Російська телеведуча і скандальний блогер Вікторія Боня розповіла про життя в Монако з прожитковим мінімумом в 2 мільйони рублів і про утримання дочки.

Про це блогерка розповіла у своїй "Сповідь".

Відомо, що вже багато років Вікторія Боня живе в Монако, де встигла побудувати відносини з сином мільярдера і народити від нього дочку. Зараз блогерка живе без чоловіка, виховує дочку і самостійно утримує сім'ю.

Нещодавно Боня записала "Сповідь", в якій не тільки розповіла традиційно про вежі 5G і чіпування, а й про дороге життя в Монако і спільну опіку над дочкою.

Вікторія Боня / фото: Instagram
Вікторія Боня / фото: Instagram

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

За словами Вікторії, жити в Монако досить дорого - лише на мінімальні розтрати у неї йде близько 2 мільйонів рублів. Під мінімальними розтратами вона має на увазі їжу, оренду квартири і няню. Телеведуча зазначила, що на все це вона заробляє самостійно і не бере гроші у колишніх або справжніх чоловіків.

Раніше послуги няні оплачував її колишній чоловік бізнесмен, про що подружжя домовилося в процесі розлучення. Однак зараз він перестав це робити, і Вікторія Боня поскаржилася, що без няні їй доводиться важко.

Більш того, блогерка заявила, що зимовий одяг для дочки вони купують з колишнім чоловіком навпіл, а всіх репетиторів і заняття дівчинки оплачує він самостійно. Решту витрат Боня взяла на себе.

Нагадаємо, що Боня з "Дому-2" звинуватила Бородіну в заздрості, але та мовчати не стала.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вікторія Боня в коментарях висловила свою версію смерті принца Філіпа.

Також Знай.uа писав, що зірка "Дом-2" Вікторія Боня на дні народження доньки лежить у труні.