Відома українська співачка Настя Каменських поділилася знімком у розкішному вбранні і розповіла, що для неї означає щастя.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що Настя Каменських нещодавно вирушила до Мексики на зйомки власного реаліті-шоу "Дівчатка рулять". Співачка щодня публікує свіжі знімки зі зйомок, хвалиться кумедними моментами і розкішною фігурою в купальних нарядах.

Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/
Настя Каменських, instagram.com/kamenskux/

Однак, на цей раз Настя Каменських вирішила трохи відійти від курортних знімків, повернувшись в атмосферу студійних фотосесій. Виконавиця опублікувала фото, на якому постала в шовковій зеленій сукні, вишуканим макіяжем і прикрасами в стилі всього образу.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

"Я вірю, що щастя – це дієслово. Любити, посміхатися, обіймати, піклуватися. Пробувати нове. Вирішуватися. Слідувати за мрією✨радувати інших і радіти самому. Одягти улюблені прикраси, святкове плаття і влаштувати собі свято. Просто так. Без приводу. І тоді кожен день може стати особливим", - написала Каменських під фото.

Пост Насті Каменських в Instagram / скріншот
Пост Насті Каменських в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники обсипали співачку компліментами, відзначивши її розкішне вбрання і образ в цілому. Більш того, деякі не впізнали улюбленицю, сплутавши її з Ганною Седоковою і Оксаною Самойловою.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Настя Каменських в" дірявому " ТОПі показала, як пізнає себе: "кажуть, що вагітна".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських поділилася планами з Потапом, збирається "народжувати".

Також Знай.uа писав, що Настя Каменських з'явилася на полотні художника без трусів: "у буквальному сенсі".