Відома українська співачка Настя Каменських поділилася враженнями від відвідування священних печер сенот.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що кілька днів тому Настя Каменських запустила власне реаліті-шоу "Дівчатка рулять", на зйомки якого вирушила до Мексики. Співачка постійно ділиться враженнями від нових місць, в яких їй вдалося побувати разом зі своєю командою.

На цей раз Каменських розповіла, що в четвертій серії "Дівчатка рулять" вони вирушили в священні Мексиканські печери сеноти. Вони занурилися під воду, щоб відчути магію цього місця і відчути справжнє усамітнення.

"Тут з перших хвилин відчуваєш дивовижну, неповторну енергію і розумієш, що це не просто підземні печери, заповнені водою. Це справжній підземний світ, створений природою мільйони років тому і ввібрав в себе безліч таємниць, легенд та історій", - написала Настя Каменських.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах "Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Співачка заявила, що ще стародавні майя називали ці води священними. І коли вона з дівчатками вирушила туди, то зрозуміла, чому. Каменських пояснила, що сеноти можуть досягати в довжину сотні кілометрів. Вони покриті сталактитами і сталагмітами різних форм і розмірів, а вода там кришталево чиста. Більш того, температура води там становить 25 градусів цілий рік.

"І неймовірна тиша і умиротворення 😌 тут ти ніби зливаєшся з природою і відчуваєш, як її давня сила очищає і наповнює тебе. Ми з дівчатками сповна відчули енергію цих місць і постаралися передати вам те, що пережили самі", - розповідає співачка.

Нагадаємо, що Потап розповів про стосунки з красунею-тещею:"сумую за твоїм борщем".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських в бікіні вразила " вратами "в потойбічний світ:"місце сили".

Також Знай.uа писав, що Настя Каменських спантеличила постільним знімком з подругами.