Глава південнокорейського виробника електроніки Samsung Лі Гон Хі після своєї смерті залишив родині рекордні борги з податку на спадщину на загальну суму в 12 трильйонів вон, що становить 10,7 мільярда доларів.

Про це повідомляє Рledgetimes. Як зазначається, базою для рекордного податку послужили успадковані родичами акції Samsung, що належали Лі Гон Хі. А також об'єкти нерухомості та предмети мистецтва.

Очікується, що найближчим часом вони будуть перерозподілені між членами сім'ї. Однак, в якому саме порядку, наразі не повідомляється.

Лі Гон Хі, фото: in.finance.yahoo.com
Лі Гон Хі, фото: in.finance.yahoo.com

Повідомляється, що спадкоємці померлого багатія мають намір пожертвувати один трильйон вон (900 мільйонів доларів) на дослідження в області боротьби з вірусними захворюваннями.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, близько 23 тисяч творів мистецтва загальною вартістю два трильйони вон (1,8 мільярда доларів) буде спрямовіано на благодійність.

Нагадаємо, Лі Гон ХІ помер у жовтні минулого року. Його статки на той момент оцінювалися у 25 трильйонів вон, що становить 22,5 мільярда доларів. Такі суми зробили його найбагатшою людиною Південної Кореї.

Лі Гон Хі, фото: voi.id
Лі Гон Хі, фото: voi.id

Нагадаємо, несподівано помер 20-річний футболіст, розбивши серце коханій: "Відправила лист в небо". Футболіст помер у віці 20 років несподівано для всіх

Як повідомляв портал "Знай.ua", помер Майкл Коллінз, один з перших людей на Місяці і командир Ніла Армстронга. Пішов з життя відомий американський астронавт

Також "Знай.ua" писав, помер найкращий спортивний коментатор: Covid-19 відібрав життя після інфаркту. Помер Володимир Гендлін, легендарний спортивний