Абсолютний чемпіон світу в легкій вазі Теофімо Лопес, якому вдалося перемогти українського боксера Василя Ломаченка, опублікував новий пост на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

На нових кадрах спортсмен показав, як тренується на стадіоні. Він продовжує підготовку до майбутніх поєдинків. До слова, наступний буде з Джорджем Камбососом.

"Продовжуй рухатися вперед! Продовжуйте працювати, щоб стати краще" - додав трохи мотивації під своїм постом сам боксер.

На роликах він відпрацьовував біг, а також витривалість. Ось, наприклад, на 3 і 4 кадрі видно, що він біжить по стадіону, і йому в цей момент кидають м'яч, щоб він ловив.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

На другому ролику Теофімо Лопес причепили невеликий "парашут" до спини, і він в цей момент він повинен бігти з великою швидкістю. Так швидко, як тільки він може.

Нагадаємо, що поєдинок Лопес — Камбосос повинен буде відбутися вже на початку літа, 5 червня в Майамі, США. А ось бій з українським боксером Василем Ломаченком пройшов ще в жовтні минулого року. На жаль, він програв американцеві, і разом з цим втратив всі свої чемпіонські титули.

Боксери провели цей бій на арені MGM Grand в Лас-Вегасі. У Василя Ломаченка було чотири чемпіонські пояси в легкій вазі.

Нагадаємо, Василь Ломаченко з Олександром Усиком спародіювали "Бригаду": "Вася, шкарпетки топ!"

Як повідомляв портал Знай.uа, Усик, готуючись до бою з Джойсом, заговорив про Бога: "треба йти в священики".

Також портал Знай.uа писав, що Василь Ломаченко після програшу Теофімо Лопесу заявив про готовність битися з Девіном Хейні: "ми на різних платформах, але я не проти".