Не так давно завершився 11-й сезон популярного вокального шоу"Голос країни". Глядачам вирішили нагадати про те, як же виступили учасники у фіналі.

На офіційному акаунті телеканалу 1+1 опублікували ролик з суперфіналу проекту "Голос країни". Фіналісти зібралися разом для того, щоб виконати спільну пісню на сцені.

"Суперфіналісти" Голосу країни-11" @goloskrainy_officialвиконали легендарну композицію Тараса Петриненка "Україна" - сказано в підписі до публікації.

"Україно, Україно,
Після далечі доріг
Вірне серце твого сина
Я кладу тобі до ніг!" - частина тексту пiснi.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Незважаючи на те, що вони в той момент були всі конкурентами, учасники з'єдналися заради спільної справи, і виклалися на всі 100%.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

"Це було неймовірно @juliatymochko @tyoma_pauchek @sergei_neichev @s.lazanovskyi_ridnyi 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏", "Супер виступ", " відразу видно довбане....", "Ми коли виступали, ми цю пісню співали"- пишуть користувачі в коментарях.

Коментарі під постом, фото: скріншот
Коментарі під постом, фото: скріншот

Перемогу вдалося здобути одному учаснику - Сергію Лазановському. Саме він отримав квартиру в Києві, а також право виступити на популярному фестивалі в Києві.

Підтримувала і супроводжувала його весь цей час тренер Надя Дорофєєва. Це перший її сезон проекту, і відразу вдалий.

Сам же переможець збирається продати квартиру в Києві, і вкласти ці гроші в творчість.

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої показав, як почати життя спочатку

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль спалилася на листуванні з Баланом-Винник не витримав: "Вони завжди..."

"Знай.ua" писав, Осадча з оберемком квітів стривожила українців: "Сама собі дарую..."