Стало відомо про вагітну жінку з Сіднея, якій вдалося вижити після страшної аварії. Вона вже на пізньому терміні.

Сталося це в середу, 21 квітня. Хізер Велч з Марубри їхала на північ по Тихоокеанському шосе в бік Ньюкасла. Раптом дівчина почала втрачати контроль над своїм транспортним засобом Nissan X-Trail.

Аварія, фото: вільне джерело
Аварія, фото: вільне джерело

38-річна дівчина відвозила свою трирічну дитину до мами на вихідні, щоб вона за ним пригледіла, поки Хізер працює над есе в університеті.

Аварія, фото: вільне джерело
Аварія, фото: вільне джерело

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Машина почала трястися, наче дув сильний вітер" розповідає постраждала.

Далі все почало виходити з-під контролю, і дівчина зрозуміла, що це не вітер. Машина почала просто обертатися, і зупинити це було вже не можна.

Аварія, фото: вільне джерело
Аварія, фото: вільне джерело

Автомобіль влетів у кам'яну стіну, і перекинувся остаточно на дах.

Насамперед Хізер почала дивитися, чи все в порядку з сином, як раптом, вона побачила свою руку, яка була вся в крові. Пощастило, що в той момент поруч не знаходилося ніяких інших автомобілів, інакше це могло закінчитися плачевніше.

Вінсент в кінцевому підсумку отримав невеликі подряпини, а дитина в животі абсолютно не постраждав. У Хізер зламаний палець, а також довелося перешивати шкіру на руці.

Постраждала жінка, фото: вільне джерело
Постраждала жінка, фото: вільне джерело

Тепер вагітна жінка обмежена в своїх діях як мінімум на півроку, травма руки не дасть закінчити роботу вчасно, яку вона хотіла зробити до народження малюка.

Нагадаємо, раніше у школі прогримів потужний вибух прямо під час уроків, вчитель без пальців: є перша жертва

Як повідомляє портал "Знай.ua" маленька тернополянка наковталася таблеток і "пригостила" братика: моторошне 8 березня

Також "Знай.ua" писав, що пухлина мозку розділила життя маленького Владика на " до " і "після": батьки готові серце віддати