Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram.

Нещодавно 45-річна знаменитість вперше перефарбувалася з шатенки в попелястий блонд і зазначила, що починає життя з чистого аркуша.

Так, артистка взяла участь в шоу "МастерШеф" разом з іншими зірковими колегами, а також вразила раптовою витівкою. Красуня, яку називають "мамою українського шоу-бізнесу", вирішила креативно посвятити в шоу-бізнес юну 25-річну виконавицю Jerry Heil, презентувавши дівчині букет з кропиви, кульбаб і кропу.

Яна Шемаєва так зраділа подарунку, що вирішила насолодитися його ароматом, проте через кропиву "обпекла" ніс. Як виявилося пізніше, Могилевська готувала букет зовсім не для Jerry Heil, а для ресторатора Ектора Хіменес-Браво.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Посвята в шоу-бізнес по-Могилевськи ‼️Або як я охрестила Jerry Hail кропивою ☺ ️

Я велика прихильниця української кухні, старих традицій і секретів, якими користувалися наші предки. Моя мама працювала кухарем 30 років в столичному ресторані при готелі "Інтурист", тому мої знання і любов до кулінарії з дитинства.

А ви колись замислювалися, що корінь слова "страва" трава? Українці з давніх часів їли і використовували велику кількість зелених вітамінів до себе в страви: кульбаби, подорожник, кропива, петрушка, зелень та інше. І поки нам не завезли цитрусові, ми брали вітамін С з петрушки, в якій його в ❗️10 разів більше!

Прийнявши запрошення від @masterchefstb, я прийшла в гості на головну кухню країни до Ектора @hectorjimenezbravo і назбирала йому трав'яний букет, який виявився "справжньою секретною зброєю" 😂 для усунення конкурентів на майданчику. Першою жертвою стала інтернет-сенсація Jerry hail @thejerryheil 😂

Було дуже приємно познайомитися і поспілкуватися ☺ ти дуже талановита дівчинка!
Дякуємо команді @masterchefstb @stbua за ці два дні гастрономічних пригод!"

@nataliya_mogilevskaya

@ivan_naviofficial ну может быть чуть-чуть 🙃

♬ оригинальный звук - 🌈Eva Miller🦄

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".