В Одесі 8-класник під час уроку розпилив перцевий балончик в обличчя вчительки, яку після цього забрала швидка.

Інцидент трапився в школі №22. В даний час в навчальному закладі працює поліція. В результаті вчительку госпіталізували, вона отримала опік слизової ока.

У телеграм-каналі "Одеса як вона є " розповіли про другий погляд на інцидент з вчителькою. Як розповіла однокласниця хлопчика, то педагог багато собі дозволяє. І конфлікт зі школярем почався з того, що він не записував матеріал уроку в зошит і вчитель пригрозила йому, що подзвонить його мамі, на що той відповів: "У мене немає мами", на це жінка сказала "ну і слава Богу".

"Буквально 10 хвилин тому спілкувалася з дівчинкою з цього класу. Там вчитель собі багато дозволяє . Почалося з того, що хлопчик не писав, вона сказала, що подзвонить його мамі, він відповів "У мене немає мами "(ред: мати підлітка недавно померла) і вона у відповідь " ну і слава богу"
Вона сказала що їй таке ставлення дозволено, тому що її не звільнять, адже у неї чоловік в поліції працює",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Поліція завела на підлітка кримінальну справу. Дії 15-річного 8-класника кваліфікували за ч.1 ст. 296 КК.
Згідно санкції статті, за хуліганство передбачено покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Одесі 8-класник бризнув вчительці в обличчя перцевим балончиком: "учні попереджали"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Пасажир тролейбуса направив струмінь газу в обличчя військовому: назвали нікчемою і перейшли на мат

Також «Знай.иа " писав, що Копи застосували наручники і перцевий балончик до дитини: "це твій останній шанс"