Відома українська виконавиця Аліна Паш нещодавно випустила новий альбом, який створила у фольклорних експедиціях. Зараз же артистка презентувала анонс свого нового інтерв'ю для подкасту "ШОБІ ШО" від освітнього проекту для молоді Concept School.

Так, "відверта розмова" артистки сталася в Запоріжжі. За словами Аліни, в місці сили, розвитку ідей і любові людей.

Також виконавиця заспівала пісню "Вода" зі свого нового альбому "розМова".

"Відверта розМова в Запоріжжі – місці сили, розвитку ідей, любові людей ❤️

Поговорили разом із @anyabobino від @concept.school.zp за підтримки @usaid_ukraine. Дякую за такі ініціативи, за справжність.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Окреме 💜 музикантам, із якими вийшли джеми-колаби на треки «Вода» та «Коло»

Лінк на повноцінне відео у сторіз", - написала артистка.

"Дякуємо за такий класний знімальний день, твою енергію і слова ❤️", "Як ніжно і зворушливо, слова 🪐💫", "Яка атмосфера і енергія - Душа", "Дуже правильні слова!!!😢 😍 ", "Локація, атмосфера, теми , джем просто занурив кудись глибоко , а потім мурахи по тілу , а ще кілька разів сльози( але щастя) !", "Захоплююся!", "Спасибі за музику)", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Реперка Аліна Паш показала "мертву" Прип'ять: "Урок людству"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Реперка Аліна Паш залишилася без довгого волосся і стала лисою: "дивно"

Також «Знай.иа " писав, що Реперка Аліна Паш вбралася в "терновий вінок", пішла по церквах і шаманах: "у що вірять люди?"