На сторінці директора благодійної організації "Воїни дикої природи" Ліонеля Де Ланге в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про врятованих чотирьох левів, які в Україні жили в непридатних для цих тварин умовах.

Він зазначає, що хижаки не належать до клітин як одиночних тварин. Їх випустили вранці 29 квітня, і тепер Леви будуть жити на фермі недалеко від затоки Джеффрі, який розташовується в Східно-Капській провінції.

Врятовані леви, скріншот: Facebook
Врятовані леви, скріншот: Facebook

Де Ланге заявляє, що, на жаль, ці кішки ніколи не зможуть опинитися в дикій природі. Однак представники благодійної організації можуть дати їм краще життя.

"85 годин з України "до нашого притулку в ПАР". Наші кішки вдома. Сьогодні ввечері вони будуть у своїх нічліжках, а через кілька годин вони стануть левами. Завтра подивіться це місце. Тепер, щоб трохи поспати, нам разом з Акерою, Налою, Алексом і Цезарем потрібно трохи відпочити. Завтра великий день", - пише він у себе на сторінці.

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами Ліонеля, тепер можна зітхнути з полегшенням після напружених днів і безлічі перешкод. Відомо, що з 2018 року з України в ПАР перевезли вже двадцять левів організацією Warriors of Wildlife.

Нагадаємо, гуманітарна допомога: хто простягає руку переселенцям, пенсіонерам та малозабезпеченим українцям у біді

Як повідомляв "Знай.ua", "Вусата" метал-група з лапками презентувала перший сингл: все для притулку

Знай.ua писав, засмучений товстий кіт став обличчям важкого 2020-го: Залиш мене, господар, я в печалі