Стало відомо, що власники смартфонів корейської компанії Samsung зі Сполучених Штатів подали колективний позов проти компанії через серйозні дефекти в флагманах Galaxy S20.

Як повідомляє видання Android Authority, проблема полягає в основній камері, а точніше в склі, яким вона покрита. Так, у користувачів це скло з часом розбилося або покрилося тріщинами, причому смартфон не кидали, не били, він був у чохлі.

За даними користувачів, це відбувається з усіма моделями сімейства: Samsung Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra і Galaxy S20 FE. У позові вказується, що скло тріскається та розбивається через підвищений внутрішній тиск.

Samsung Galaxy S20, скріншот з відео
Samsung Galaxy S20, скріншот з відео

В результаті компанію Samsung звинуватили в приховуванні масового дефекту і в шахрайстві. Адвокати заявили, що виробник знав про таку проблему, але нічого не зробив для її вирішення.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

До речі, обурення користувачів виправдане, адже гарантія на ремонт скла не поширюється, тому 400 доларів довелося заплатити з власного гаманця.

Нагадаємо, глава південнокорейського виробника електроніки Samsung Лі Гон Хі після своєї смерті залишив родині рекордні борги з податку на спадщину на загальну суму в 12 трильйонів вон, що становить 10,7 мільярдів доларів.

Як повідомляв портал Знай.uа, експерти назвали реальну вартість деталей iPhone 12, $373 за топовий флагман.

Також портал Знай.uа писав, що Apple почала тестування складного iPhone, перші подробиці.