Відомий український артист, а також зять Ніни Матвієнко, Арсен Мірзоян поділився рецептом свого незвичайного шашлику. Те, що потрібно до Великодня.

Рецептом він поділився в програмі "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна". Попереду чекає цілих чотири дні вихідних, на яких треба встигнути поласувати цією стравою. Фіналіст гіпершоу "Маска" розповів, як це можна зробити за його власним рецептом, який вiн випадково вигадав сам.

Арсен Мірзоян, фото з instagram
Арсен Мірзоян, фото з instagram

Чоловік завжди бажаний гість на виїздах на природу, так як рідні та близькі неймовірно люблять страви на мангалі за його рецептом. Глядачі "Ранку з Україною" тепер теж зможуть його спробувати, приготувавши на травневі свята.

Артист зізнається, що: "У студентські роки, коли ми часто збиралися з хлопцями з нашої КВК команди, дуже любили вилазки, шашлик. Перевага риби над м'ясом в тому, що після її вживання немає відчуття тяжкості, коли тобі вже нічого не хочеться".

Популярні новини зараз

Катя Осадча після народження третього сина зізналася, як змінилося її життя: "Раніше планувала веселощі, а тепер..."

Померла зірка "МастерШеф" Стелла Клименко перед смертю розповіла про жорстоке побиття: "Ніяких скарг, це життя"

В Укргідрометцентрі спрогнозували прихід бабиного літа: коли можна буде погрітися на сонечку

Не Київ, не Львів, і навіть не Одеса: названо найкраще місто України для життя

Показати ще

Арсен Мірзоян, фото: Instagram
Арсен Мірзоян, фото: Instagram

Також, Арсен Мірзоян розповідає, що у нього є кілька секретів, а саме: рибу на решітку він викладає з лускою, зовсім не чищену, так як потім воно може прилипати все. А в мангал можна додати кілька сухих гілочок, щоб блюдо вийшло більш ароматне.

Для приготування незвичайного шашлику від Арсена Мірзояна вам знадобляться:

  • Короп - 1 кг
  • вода – 100 мл
  • соняшникова олія - 1 ст. л.
  • імбир - за смаком
  • часник - 2 зубчики
  • паприка, сіль, перець - за смаком

До риби, до слова, йде незвичайний маринад. Потрібно змішати воду, соняшникову олію, суміш перців, а також імбир, часник, паприку і сіль. Змастіть коропа тим, що вийшло, і відразу викладайте на решітку.

Під час смаження перевертати рибу не потрібно - просто накрийте мангал кришкою. На приготування піде не більше 20 хвилин, а за цей час можна швидко настругати легкий, весняний салат.

Нагадаємо, що дочка легендарної Ніни Матвієнко зробила це для Мейхер

Як повідомляв портал "Знай.ua", зять Ніни Матвієнко Мірзоян зізнався у сміливих експериментах

Також, "Знай.uа" писав, що зять Матвієнко осідлав танк заради грибів і розлютив українців