Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала шанувальників розкішним фото, яке виявилося рекламною кампанією українського виробника морозива. Так, артистка приміряла довгу золоту сукню з розрізом на нозі і глибоким декольте, суцільно вкритим паєтками, доповнивши образ зачіскою "голлівудські локони", а також вечірнім нюдовим макіяжем з акцентом на очах.

Зірка позувала в просторому холі, тримаючи в руках ескімо на паличці і блиснувши стрункою фігурою.

"Багатогранність смаку, яка приваблює з перших нот 😌

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Якість, яка підкорює.

Стиль і краса у приталеній формі

Спробуйте і ви та поділіться враженнями від нового морозива 🤎"

Фолловери ж засипали Каменських компліментами:" не зовсім вдала реклама морозива у вас вийшла - ви його затьмарили і ніхто особливо його не побачив😂", " образ розкішний 🔥❤️🔥 морозиво простить😢"," цікаво, як вони в цій рекламі вас так стягнули😅", " я такої гарної реклами морозива ще небачила... 😁 ", "Сукня бомба🔥, дуже-дуже красиво😍".