30 квітня 2021 року стало відомо, що Юлія Мендель йде з посади прессекретаря президента України, яким зараз виступає Володимир Зеленський.

Крім цієї інформації з'явилися дані про те, всіма відомий телеведучий Сергій Притула відправиться до Харкова заради боротьби з "русским миром" в рамках об'єднання ще невідомих"демократичних сил". Про це заявляє журналіст і блогер Максим Назаров в рамках свого Telegram-каналу під назвою "Нахабний".

Новина про Сергія Притулу, скріншот: Telegram
Новина про Сергія Притулу, скріншот: Telegram

"Мені вже два джерела шепнули, що кулуарно прийняте рішення озвучать після травневих - 15-16 числа. Для Притули насправді готували ще більш абсурдну долю-піти на довибори в раду по Херсону, але "тернопільський сірий" (саркастичний образ) наполіг на першій столиці. Якщо голос до виборів не розвалиться, значить точно розвалить і навалить☺ ️а потім наздожене і знову навалить", - пише Максим Назаров у публікації.

Сергій Притула, скріншот: Youtube
Сергій Притула, скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Зовсім недавно спливли цікаві скріншоти листування з Сергієм Притулою, який нібито зраджує дружині з чоловіком і винен Геннадію Балашову, який опублікував ці дані, п'ять мільйонів гривень.

Нагадаємо, ЗМІ показали, нібито, скріншоти листування Балашова і Притули: "Дружина застукала з коханцем"

Як повідомляв "Знай.ua", в мережі показали молодого Сергія Притулу, українці не пройшли повз: "Тернопільський Сірий"

Знай.ua писав, Притула покинув шоу на "Новому каналі" Пінчука через російський слід на каналі. Притула оголосив про свій відхід з телепрограми " Де логіка?".