Фрегат "Маршал Шапошников" ВМФ Росії, який нещодавно завершив комплексну модернізацію, здійснив невдалий пуск крилатої ракети "Калибр".

Про це повідомляє Український Мілітарний портал.

Як зазначається, цього тижня корабель офіційно увійшов до складу Тихоокеанського флоту ВМФ Росії. Пуски крилатих ракет комплексу "Калибр" відбулись на полігонах бойової підготовки в рамках заводських випробувань корабля. Невдалий запуск потрапив на відео, яке згодом з'явилося в мережі.

Невдалий запуск ракети, скріншот з відео
Невдалий запуск ракети, скріншот з відео

Невдалий запуск ракети, скріншот з відео
Невдалий запуск ракети, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Невдалий запуск ракети, скріншот з відео
Невдалий запуск ракети, скріншот з відео

Як повідомляє Мілітарний портал, фрегат також провів артилерійські стрільби, пуски ракет по повітряних цілях, торпета та глибинними бомбами. Додається, що його модернізація проводилась на базі Центру судноремонту "Дальзавод" у Владивостоці.

На відео показали, як моряки проводили тестові запуски різного озброєння фрегата. Коли запускали крилато-повітряну ракету "Калібр-НК", щось пішло не так і ракета, покрутившись в повітрі, впала у воду поруч з кораблем.

Проте у ЗМІ зазначили, що це був тестовий зразок, а не реальна бойова ракета. Своєю чергою у Міноборони Росії заявили, що всі системи корабля пройшли випробування.

Нагадаємо, ЗСУ попередили про небезпечні "подарунки" під землею: "Територія приховує чимало". В ЗСУ попередили українців про небезпечні "подарунки"

Як повідомляв портал "Знай.ua", ЗСУ викрили терористичну групу на Луганщині: хотіли розпорошити небезпечну речовину. В районі ООС військові запобігли розпиленню хлору

Також "Знай.ua" писав, український військовий "Бульбаш" назвав найулюбленіше в службі: "Салат з кукурудзою і крабовими паличками". Військовий розповів про службу і переживання мами