Військовослужбовцю окремої механізованої бригади ЗС України з позивним" Бульбаш " 26 років. Його історію розповіли в групі Facebook ООС.

"позивний такий, тому що я родом з-під Білорусі — села на Чернігівщині, недалеко від кордону, тому і говір у мене схожий на білоруський. У бригаді служу вже три з половиною роки... А почалося все з того, що в 2013-му пішов на строкову службу, яку проходив на Луганщині, в Рубіжному. Відбулися події на Майдані... Потім почали з'являтися добровольчі батальйони і я вступив до лав "Донбасу", — згадує "Бульбаш".

За його словами, рідні не дуже добре до цього поставилися.

"Мама тоді дуже переживала, плакала. У 2014-му зі мною не завжди був зв'язок. Траплялося, що дзвонив додому не частіше ніж раз на два тижні ... та й зараз сім'я не дуже схвалює, що я на війні. Найбільше мене хвилюються Бабуся, мама, сестра. Ну і, звичайно, моя дівчина переживає", - розповідає військовий.

Він, як військовий з досвідом, відзначає позитивні зміни в армії.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

"Зараз вже є техніка в підрозділах, і вона робоча... У харчуванні багато що змінилося. Для прикладу розповім про меню, яке у нас було днями: їли тушковану картопельку, салат з кукурудзою, горошком, крабовими паличками. На мій погляд, харчування чудове ... так само підготовка посилилася. Мені запам'яталися заняття в 2019 році, які проводили для нас американські та канадські колеги в навчальному центрі. Ми ділилися своїм досвідом, вони-своїм. Зазначу заняття з топографії. Вважаю, що методика іноземних колег в роботі з картами доступніше, у них набагато все простіше".

Раніше ми повідомляли, українці вимагають заборонити закривати школи в селах.

Як повідомляв "Знай.uа", українці хочуть заборонити водіям за кермом гортати соцмережі.

Також "Знай.uа" писав, що ціна газу з 1 травня підвищиться до 7,99 грн - українці збунтувалися.