У п'ятницю, 30 квітня, стало відомо про скандальний інцидент, в якому безпосередньо замішаний депутат Житомирської обласної ради від партії Віктора Медверчука "Опозиційна платформа – За життя" Костянтин Черпицький.

Так, чиновник вирішив напередодні 9-го травня обклеїти привітаннями білборди, на яких зображено його обличчя і фото з військовослужбовцями нацистської Німеччини.

Відповідні знімки опублікували очевидці в соціальних мережах.

"Дякуємо за перемогу. Дякуємо за життя", - йдеться у привітанні Черпицького, розміщеному на тлі військовослужбовців військ СС, що йдуть в атаку.

фото з соцмережі
фото з соцмережі

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

скріншот з Telegram-каналу

Як виявилося, на фото замість військових Радянської Армії – друга танкова дивізія СС "Дас Райх" під час нападу на російське село.

У поліції таке порушення закону про заборону пропаганди нацизму ще не коментували.

Костянтин Черпицький, фото з соцмережі
Костянтин Черпицький, фото з соцмережі

Раніше ми писали про те, що депутат Харківської міськради від ОПЗЖ Саїд Джавід опублікував декларацію про доходи за 2020 рік. Серед нерухомості, автомобілів і акцій в декларації він вказав африканського лева.

Нагадаємо, Ілля Кива зібрався в науку, українці не стримували подиву і сміх: "Дружок, а пройдемо в туалет?"

Як повідомляв портал Знай.uа, стало відомо, коли відставка міністра охорони здоров'я Максима Степанова: у Раді озвучили чіткі терміни.

Також портал Знай.uа писав, що Юлія Тимошенко посварилася з Дмитром Разумковим просто в залі парламенту: "Яке ви маєте право?!"