Відомий український співак і повелитель "вовчиць" Олег Винник взяв участь у шоу "Їжа Дурнєва".

Відповідний ролик з'явився на YouTube-каналі Олексія Дурнєва.

Так, новим гостем шоу ютубера став Олег Винник. Разом вони оцінили якість доставки та страви української кухні з одного з найдорожчих ресторанів Києва - "Царське село".

"Ребяяяяят! Це найкращій день мого життя😇 На шоу Еда Дурнева пришел ОЛЕГ ВИННИК! @olegg.vynnyk Вместе мы тестировали украинскую кухню из одного из самых дорогих ресторанов Киева. Я кормил Олега черной икрой с ложечки и мы много хохотали. Скорее смотрите, ссылка в био! P.S отдельное спасибо @hromtastic за гипер рэп",- написав Олексій.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Винник разом з Дурневим спробували "борщ по-царськи" зі свинячим ребром, порція якого обійшлася в 225 гривень. За їхніми словами, він не коштує своїх грошей, адже це звичайний борщ і нічого "царського" в ньому немає.

Олег Винник і Олексій Дурнєв, скріншот з відео
Олег Винник і Олексій Дурнєв, скріншот з відео

Також у чоловіків в меню була чорна ікра, яку дали на пробу коту. Але тварина проігнорувала делікатес. У котика більше інтересу викликала фотографія з артистом.

скріншот з відео
скріншот з відео

скріншот з відео
скріншот з відео

скріншот з відео
скріншот з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тенісистка Еліна Світоліна вибрала Віталія Кличка в "женихи", Олексій Дурнєв не залишив шансу

Як повідомляє портал «Знай.иа» Дурнєв з криком змусив Кошового з "Квартал 95" з'їсти небезпечну їжу

Також «Знай.иа " писав, що Олег Винник зізнався в гріхах у присутності "позашлюбної дочки": "а реально ж це хабар"