Відома російська телеведуча, яка вже давно не живе в Російській Федерації, а тільки приїжджає туди погостювати, Вікторія Боня продовжує радувати своїх шанувальників всілякими фото і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 8 мільйонів чоловік.

Зараз же вона приготувала відеозвернення з приводу коментарів про її особу. Боня пригрозила зруйнувати шлюб Кокоріна і Валітової, адже її обурили слова на її адресу від дружини футболіста.

Вікторія Боня / фото: Instagram
Вікторія Боня / фото: Instagram

"Я про неї взагалі не думаю. Але в принципі ця особистість викликає у мене масу неприємних почуттів і думок", - каже Дар'я Валітова у відповідь на прохання поділитися думкою про Вікторії.

"Щодо коментарів з приводу моєї особистості. Пані Кокоріна, що Ви там знаєте, що у вас викликає обурення. Чи не пам'ятаєш, випадково, ти, як я ходила через твого чоловіка, рвала зад по всіх каналах і захищала честь, гідність твого чоловіка? Ти цього не пам'ятаєш? Що там ти про мене знаєш такого, що краще б ти не знала? Стільки я знаю теж, чого можу теж розповісти. Краще про мене рот не відкривати, інакше якщо я почну говорити, ваш шлюб буде тріщати по швах. Ось Я просто даю вам слово і обіцяю", - заявила Вікторія Боня у відеозверненні.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників
Показати ще

Нагадаємо, Вікторія Боня забезпечує дочку від колишнього чоловіка мільярдера сама: "Взагалі не допомагає"

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Бородіна опустила Вікторію Боню з "Дому-2": "Субстанція, опромінена 5G"

Знай.ua писав, принц Філіп помер ще минулого літа: Вікторія Боня розкрила свою версію