Популярна українська співачка і продюсер Наталія Могилевська частенько радує своїх шанувальників якимись фото або відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,3 мільйона чоловік.

Зараз же виконавиця зізналася, що подумує записати новий джазовий альбом вже в цьому році, проте думка фанатів вирішить все, бо їй буде легше визначитися з цим.

"Думаю записати новий джазовий альбом в цьому році. З вашою порадою буде легше визначитися. Хочете чи ні? Заходьте до мене в сторіс, будемо вибирати в якій версії вам пісні подобаються більше. Оригінал або джаз?", - написала Наталія Могилевська у підписі до публікації.

Наталя Могилевська, скріншот: Instagram
Наталя Могилевська, скріншот: Instagram

При цьому співачка виглядає дуже білою на наданих фотографіях. Користувачі ж не звертають на це увагу і описують свою думку щодо пісень в різних варіаціях. "Думаю, буде круто!", "Новий альбом - це добре😍", "Відправила меседж від оригіналу особливо не відрізнити. Я полюбила мені оч подобається, коли ти сама на піаніно грала, там оч красиво... Нежненько вийшло. А ще як варіант: електроскрипка, такі класні сольні партії якби...", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Наталія Могилевська показала ніжні фото з Владом Ямою: "Спорт або секс"

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Наталія Могилевська "обпекла" обличчя Jerry Heil кропивою: "Усуваю конкурентів"

Знай.ua писав, Могилевська підказала українцям, чим поласувати на Великдень: "Їжте і худніть"