Навіть коли російська модель Анастасія Решетова була у відносинах зі скандальним репером Тіматі, люди не цікавилися її особистим життям так, як зараз.

Все змінилося після того, як Тимур Юнусов став новим героєм реаліті-шоу "Холостяк". Тоді молода мама Ратміра (сина Тіматі) натякнула, що "святе місце порожнім не буває".

У п'ятницю, 30 Квітня, Анастасія вирушила на шопінг зі своїм піар-менеджером Ангеліною Дубровською. Дівчина опублікувала з магазину відео в Insta Stories, а там на задньому плані стоїть колишня Тіматі з великим вагітним животиком. Це говорить про те, що з особистим життям у 25-річної моделі все гаразд.

Анастасія Решетова, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

До речі, ім'я нового обранця Решетова не поспішає розкривати, тому шанувальники висувають свої версії. Однією з найпопулярніших є нібито роман Анастасії з загадковим чеченцем, заради якого дівчина все частіше одягає хібжад.

При цьому дівчина робить все, щоб підігріти інтерес і остаточно заплутати підписників. Інакше як ще пояснити її недавній пост, де вона позує у весільній сукні?

Нагадаємо, колишня Тіматі Решетова розкрила причину розлучення після народження сина: "Не може змиритися".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тіматі вперше показав, на кого проміняв Решетову, теж брюнетка: "Переможниця "Холостяка".

Також портал Знай.uа писав, що колишня Тіматі Решетова після розлучення одягла паранджу: "Ви визначтеся".