Рейтинги російського шоу "Холостяк", в якому головним героєм є скандальний репер і засновник музичного лейблу Black Star Тіматі (Тимур Юнусов), м'яко кажучи, кульгають.

В цілому проект не викликав великого ажіотажу серед глядачів, незважаючи на заготовлені сенсації. Варто зазначити, що прем'єрний випуск "Холостяка" з Тіматі подивилися 3,9 відсотки від загальної аудиторії в РФ. Через тиждень частка трохи знизилася – 3,8 відсотки телеглядачів, причому більша частина припадала на Москву.

Тіматі, Холостяк, фото з Instagram
Тіматі, Холостяк, фото з Instagram

У 2018 році реп-виконавець Єгор Крід приніс каналу куди більше переглядів. Наприклад, на другому тижні проекту було 5,3 відсотків телеглядачів, а на четвертому – 5,8 відсотків. У 2019 році стоматолог Антон Криворотов не приніс великих переглядів.

Єгор Крід, фото: Instagram
Єгор Крід, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Минулого року глядачі залишилися без "Холостяка", але очікуваного тріумфального повернення не сталося.

На думку експертів, деякий час після фіналу "Холостяка" Тіматі буде з'являтися з переможницею на публіці, поки вона не стане популярною блогеркою.

Раніше ми писали про те, що фаворитки влаштували розбірки через "Холостяка" Тіматі: "Ну нафіга?"

Нагадаємо, що за російського "Холостяка" Тіматі бореться красуня-українка: що про неї відомо.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Вебер з "Холостяка" з Тіматі не та, ким здається: спокушала Баскова і Гусейна.

Також портал Знай.uа писав, що "Холостяк" Тіматі змусив антифаворитку мити коней на побаченні: "Занадто багато цієї".