Модель плюс сайз Міла Кузнєцова – володарка рекордних для України натуральних грудей 15-го розміру.

Дівчина часто радує багатотисячну армію шанувальників відвертими знімками в соцмережі Іnstagram, а також влаштовує опитування, які з них красивіші. Також Міла регулярно відвідує тренажерний зал і басейн, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

Нещодавно модель плюс сайз відпочивала на єгипетському курорті Хургада, де встигла знятися в досить еротичній фотосесії. Результатами Міла поділилася на своїй сторінці.

"Це були незабутні фотосесії посеред пустелі, купа старих човнів лежали на сонці 🌞 Було дуже спекотно, і в результаті у нас на сторінках Patreon і Onlyfans є гарячий фотосет. Чого ти чекаєш? Піди і переконайся в цьому?" - підписала кадр Кузнєцова.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Різко закінчуються слова, залишається тільки почуття захоплення!", "Аууфф 🤩🔥👍", "Просто вогонь", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Міла Кузнєцова, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Міла Кузнєцова видала, як бореться з комплексами: "Більше не зможуть поранити".

Нагадаємо, на Мілу Кузнєцову з 15-м розміром грудей накинулася неадекватна жінка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Міла Кузнєцова з 15-м розміром грудей після карантину перетворилася на якусь тварину.

Також портал Знай.uа писав, що українка з 15-м розміром Міла Кузнєцова назвала головну хитрість всіх жінок: "Вже йду".