Популярний український співак, любитель побігати вулицями української столиці, щасливий зять легендарної співачки Ніни Матвієнко і чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян продовжує показувати своїм шанувальникам "ідеальний стиль турботливої другої половинки". Цього разу Арсен показав, чим потрібно жертвувати заради кохання.

Виявилося, що Арсен Мірхоян може публікувати у мережу навіть домашні справи. Співак показав, як потрібно набирати воду в маленьку вазочку і як дарувати майже "таємно" квіточку.

Про це стало відомо завдяки короткій Stories Арсена Мірзояна в мережі Instagram.

Історія Арсена Мірхояна, скріншот: Instagram
Історія Арсена Мірхояна, скріншот: Instagram

У короткому відео, яке опублікував співак, можна побачити процедуру набрання водички з крана у маленьку вазочку. Звичайно, все це заради щастя дружини Арсена Тоні Матвієнко. Співак ласкаво звернувся до дружини: "Бусінка, це тобі...". Можна помітити, що водичка для квітів була свіжою тількино з-під крана, де тік потужний струмінь просто з Київського водоканалу.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Історія Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram
Історія Арсена Мірзояна, скріншот: Instagram

Також зазначимо, що для відданих шанувальників така публікація не залишила можливості поділитися коментарями і поставити лайки. Ми знаємо, що таке фанатам ой як подобається. Однак через Stories можна відправити особисте повідомлення співакові і розповісти, все, що спадає на думку. Сподіваємося, шанувальники оцінять такий турботливий жест.

Раніше повідомляли, Тоня Матвієнко згадала найкращі часи з Арсеном Мірзояном: вся справа в пісні.

Як повідомляв Знай.uа, Віктор Павлік показав, чим займається перед Великоднем без вагітної Реп'яхової.

Знай.uа писав, Арсен Мірзоян з пляшкою "втік" від Тоні Матвієнко: так щоранку.