Молода модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи" Таня Брик частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram всілякими корисними відео і текстами, а також оголеними фотографіями і просто своєю красивою зовнішністю.

На дівчину підписано понад 280 тисяч осіб, з якими зараз вона поділилася дуже гарячим знімком в напівпрозорій нижній білизні. Крім білизни на Тані Брик можна помітити, ймовірно, піджак, який прикриває ліву частину її тіла. І все це зроблено в червоному освітленні, яке додає більше почуттів і пристрасті фотографії.

"Good night🖤", - пише переможниця "СТМПУ" у підписі до публікації.

Шанувальники Тані Брик прийшли в цілковитий захват, виходячи зі слів, які вони залишають під публікацією. "Ідеал фігури😍", "Мммммммм❤❤️❤ ️ Богиня!😊", "Відписка😂", "Бомба🔥", "Ти нереальна😍🔥", "Красуня😍", "Вооооу🔥", - пишуть користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, переможниця "СТМПУ" Таня Брик зробила собі вихідний в ночнушке і з полуничкою: "З дитиною"

Як повідомляв "Знай.ua", "Переспав, галочку поставив": переможниця "СТМПУ" Таня Брик розкрила правду про секс у своєму житті

Знай.ua писав, переможниця " СТМПУ" Таня Брик прокинулася голою під спів красеня: "Ненадовго". Вона виставила відео свого ранкового підйому. Таня Брик розгорнула горизонтальне відео по вертикалі. І можна помітити, що дівчина спала абсолютно гола.