Відомий український співак, колишній хлопець Раміни Есхакзай і справжній серцеїд для тисяч дівчат по всій країні Віталій Козловський, продовжує радувати шанувальників і прихильниць все новими і новими публікаціями в мережі. За життям зірки в мережі Instagram стежать вже понад 76 тисяч осіб.

Цього разу Віталій зробив святкове послання. Артист привітав усіх своїх шанувальників і презентував "сюрприз".

Про це стало відомо завдяки новій публікації Віталія Козловського в мережі Instagram.

Публікація Віталія Козловського, скріншот: Instagram
Публікація Віталія Козловського, скріншот: Instagram

"12 голосів! 12 мов! Вперше в світі уніфікований пасхальний піснеспів "Христос Воскрес!", слова якого сотні років не змінювались, звучить однією мелодією, написаною Олександром Пономарьовим. Шукайте відео на ютюб-каналі @ponomaryovoleksandr Я заспівав грецькою і пишаюсь тим, що такий епохальний проект відбувся у нашій країні! Гарних свят! Христос Воскрес! Χριστός Ανέστη", - пише Віталій Козловський.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

На публікації також можна побачити знімок, на якому Віталій позує в синьому костюмі. Не секрет, що артист доволі відповідальний модник і часто хизується новими нарядами, а також стильними зачісками, які йому робить барбер.

Але на цей раз справа серйозна - православне свято, і артиста можна порівняти навіть зі свяченим яєчком, яке пофарбували у синій колір. Дуже цікаво, адже вже в мережі з'явився новий кліп "ХРИСТОС ВОСКРЕС 12 голосів/Voices 12 мов/Languages".

Раніше повідомляли, Віктор Павлік показав, чим займається перед Великоднем без вагітної Реп'яхової.

Як повідомляв Знай.uа, колишня Козловського Раміна заговорила про чоловіка і дітей: "Все одно розлучаться".

Знай.uа писав, Віталій Козловський здивував українців зовнішнім виглядом: "Майже Шура".