Існує безліч способів маринування грибів, проте завдяки цьому оригінальному рецепту печериці отримають цікавий смак і точно стануть вашою улюбленою закускою.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяІнгредієнти:
- 500-600 г невеликих печериць;
- 3 ст. ложки оцту (6-9%);
- 4 ст. ложки рослинної олії;
- 2-3 зубчики часнику;
- кілька лаврових листочків;
- 1 чайна ложка цукру;
- сіль, перець чорний мелений на смак;
- зелень (кінза, кріп чи будь-яка інша на смак);
- червона цибуля - 1/4 головки або на свій смак.
Приготування:
Спершу очищаємо грибочки від шкірки, добре миємо їх та заливаємо невеликою кількістю води. Тепер додаємо лавровий лист, 1 ст. л оцту, і варимо. Після того як шампіньйони закиплять - нехай варяться протягом 15 хвилин.
Для приготування маринаду змішуємо всі інгредієнти та ретельно їх перемішуємо. Далі маринад додаємо до гарячих грибочків, перемішуємо, і даємо настоятися протягом 2-3 години.
Корисна порада: якщо вам не вистачить кислинки, при подачі можете полити мариновані гриби лимонним соком. Крім того, під час маринування за бажанням можна додати стебло селери, або болгарський перець - вийде дуже смачно!
Нагадаємо, Наталія Могилевська поділилася корисним рецептом паски на Великдень: "Святкуйте і худніть". Наталія Могилевська перед Великоднем поділилася обіцяним рецептом
Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко поділився ідеальною стравою до Великодня: рецепт курочки на банці з картоплею. Євген Клопотенко поділився рецептом, який вийде при мінімальній кількості дій
Також "Знай.ua" писав, сирна паска "Снікерс" на Великдень: простий рецепт райського десерту. Паска виходить настільки смачною, що словами неможливо передати