Існує безліч способів маринування грибів, проте завдяки цьому оригінальному рецепту печериці отримають цікавий смак і точно стануть вашою улюбленою закускою.

Інгредієнти:

  • 500-600 г невеликих печериць;
  • 3 ст. ложки оцту (6-9%);
  • 4 ст. ложки рослинної олії;
  • 2-3 зубчики часнику;
  • кілька лаврових листочків;
  • 1 чайна ложка цукру;
  • сіль, перець чорний мелений на смак;
  • зелень (кінза, кріп чи будь-яка інша на смак);
  • червона цибуля - 1/4 головки або на свій смак.

Мариновані гриби, скріншот з відео
Мариновані гриби, скріншот з відео

Мариновані гриби, скріншот з відео
Мариновані гриби, скріншот з відео

Мариновані гриби, скріншот з відео
Мариновані гриби, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей "Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Показати ще

Приготування:

Спершу очищаємо грибочки від шкірки, добре миємо їх та заливаємо невеликою кількістю води. Тепер додаємо лавровий лист, 1 ст. л оцту, і варимо. Після того як шампіньйони закиплять - нехай варяться протягом 15 хвилин.

Для приготування маринаду змішуємо всі інгредієнти та ретельно їх перемішуємо. Далі маринад додаємо до гарячих грибочків, перемішуємо, і даємо настоятися протягом 2-3 години.

Корисна порада: якщо вам не вистачить кислинки, при подачі можете полити мариновані гриби лимонним соком. Крім того, під час маринування за бажанням можна додати стебло селери, або болгарський перець - вийде дуже смачно!

Мариновані гриби, скріншот з відео
Мариновані гриби, скріншот з відео

Мариновані гриби, скріншот з відео
Мариновані гриби, скріншот з відео

Нагадаємо, Наталія Могилевська поділилася корисним рецептом паски на Великдень: "Святкуйте і худніть". Наталія Могилевська перед Великоднем поділилася обіцяним рецептом

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко поділився ідеальною стравою до Великодня: рецепт курочки на банці з картоплею. Євген Клопотенко поділився рецептом, який вийде при мінімальній кількості дій

Також "Знай.ua" писав, сирна паска "Снікерс" на Великдень: простий рецепт райського десерту. Паска виходить настільки смачною, що словами неможливо передати