Відома українська співачка і актриса "Жіночого кварталу" Віра Кекелія похвалилася незвичайним знімком в купальнику з відпочинку.

Відповідне фото зірка опублікувала в Insta-stories.

Віра Кекелія стала відома українцям ще до своєї участі в "Жіночому кварталі" і виступів в якості гумористки. Дівчина встигла зарекомендувати себе перед публікою в якості талановитої співачки і відмінною мами. Своїми досягненнями і яскравими моментами з життя гумористка ділиться в соціальних мережах.

Цього разу Кекелія показала красиві кадри з Туреччини, куди вирушила разом з колегами на фестиваль "Весело". В першу чергу гумористка звернулася до свого чоловіка Роману Дуді, скасувавши свою обіцянку про відсутність фотографій в купальнику. Вона вибачилася і запропонувала шанувальникам подивитися на розкішний знімок.

Сторіс Віри Кекелії / скріншот
Сторіс Віри Кекелії / скріншот

Популярні новини зараз
Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Сторіс Віри Кекелії / скріншот
Сторіс Віри Кекелії / скріншот

На фотографії Віра Кекелія постала в чорно-білому комплекті, який підкреслював достоїнства її фігури. Вона розташувалася під Пірсом, виставивши одну руку наверх, а ноги зігнувши в колінах.

Варто відзначити, що незважаючи на недавні пологи, Кекелія не набрала зайву вагу і прекрасно себе почуває в обтягуючих нарядах.

Нагадаємо, що Віра Кекелія поділилася одним з найбільш зворушливих моментів свого життя.

Як повідомляв портал Знай.uа, Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" вразила різкими змінами:"Маленькими пальчиками".

Також Знай.uа писав, що Віра Кекелія з "Жіночого кварталу" відрізала чоловікові гідність:"горішок міцний".