Відома українська співачка Аліна Гросу вирішила кардинально змінити імідж перед Великоднем.

Відповідний Відеоролик з'явився на її сторінці в Instagram.

Після розлучення співачка Аліна Гросу стала все частіше дивувати шанувальників різкими змінами іміджу. Здебільшого зміни стосувалися саме зачіски артистки. Нещодавно вона заплела собі дрібні кіски з переходом з русявого в блонд, з якими проходила кілька місяців. Однак тепер вона знову вирішила змінити імідж.

Аліна Гросу, кадр з відео: Instagram
Аліна Гросу, кадр з відео: Instagram

Гросу вирішила на камеру розплести свої довгі коси, показавши шанувальникам весь процес від початку до кінця. Очікувано, що після такої зачіски її натуральне волосся різко закучерявилися і були схожі на солому, проте після походу до стиліста вона повернула їх колишній блиск і красу.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Привіт:) з наступаючим всіх, друзі 🙏 Я до свят знову вирішила змінити образ 😊 А в кінці відео результат) і все-таки, як ви вважаєте мені краще? Коси або ....?))) ",- написала Аліна Гросу під відео.

У коментарях шанувальники співачки відзначили, що без кісок їй стало набагато краще і вони пораділи, що Гросу нарешті повернулася до натурального вигляду.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Аліна Гросу поділилася кумедним відео, позуючи на зйомках шоу "МастерШеф".

Як повідомляв портал Знай.uа, Аліна Гросу зізналася, про що всім брехала: "я описалася на сцені".

Також Знай.uа писав, що Аліна Гросу зважилася на сміливий експеримент із зовнішністю, фанати не оцінили: "Агузарова?".